· 

Kinderopvangtoeslag wijzigen, hoe doe je dat?

Uitleg aan de hand van foto's

Kinderopvangtoeslag wijzigen is niet heel ingewikkeld, het is wel belangrijk dat je weet hoe het werkt en dat je het doet. Gastouderopvang is de meest flexibele opvang en daardoor niet iedere maand een vaste structuur qua uren en kosten. Bij Tante Vroesh factureren wij achteraf, na de werkelijk afgenomen uren van de maand ervoor. Het aantal afgenomen uren/dagen zijn niet iedere maand gelijk en daardoor zijn de kosten ieder maand anders ;-).

 

Met deze fotopresentatie willen wij een ieder op weg helpen bij de wijzigingen van de kinderopvangtoeslag. Belangrijk, iedere wijziging dient officieel doorgegeven te worden bij de toeslagen

 

Tante Vroesh heeft een open en eerlijk administratie systeem waarin je alle uren per maand heel overzichtelijk op een rij hebt staan, iedere maand achteraf aanpassen is hierdoor een eitje. De kinderopvangtoeslagvergoeding die ouders ontvangen is vaak hoog en als de gegevens niet juist zijn dan kan het zijn dat je achteraf ook veel terug dient te betalen of als je te weinig ontvangen heb, je flink geld mis kan lopen.

Advies: controleer je kinderopvangtoeslag een aantal malen per jaar en pas het aan waar nodig.

 

Hulp nodig bij de kinderopvangtoeslag en heb je een contract met Tante Vroesh, dan helpen wij je gratis.Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872