· 

Thema-avond Stadsbrandwacht Kampen

Gastouderbureau Tante Vroesh presenteert thema-avond over brandpreventie

Stadsbrandwacht belicht brandgevaar in woning

 

KAMPENHet is dé nachtmerrie voor ouders: brand. Het kan in de eigen woning voor veel schade, maar vooral voor onbeschrijfelijk veel leed zorgen. Daarom organiseert Gastouderbureau Tante Vroesh voor ouders en gastouders een thema-avond waarbij de Stadsbrandwacht voorlichting geeft over brandveiligheid. De avond vindt op 22 februari plaats en is toegankelijk voor iedereen.

 

'We willen als gastouderbureau, maar vooral vanuit onze betrokkenheid als mens, ouders graag voorlichten over de gevaren van brand. Uiteindelijk kan brand veel schade en leed veroorzaken', vertelt Bianca Diender van Gastouderbureau Tante Vroesh. 'Het helpt om goede voorlichting te geven en zo ouders te wijzen op wat zij kunnen doen aan het verbeteren van de brandveiligheid.'

 

Ramp voorkomen

Als gastouderbureau probeert Tante Vroesh altijd net een stapje verder te gaan in haar dienstverlening. Voorlichtingsavonden horen daar ook bij, aldus Diender. 'Ben jij je bewust van de gevaren? En weet je wat je kunt doen? En hoe je moet handelen? De Stadsbrandwacht geeft daarom voorlichting over brandveiligheid. Voorlichting die iedere ouder tot zich zou moeten nemen.' Tips over veilig wonen, preventieve maatregelen en  kleine blusmiddelen zullen de revue passeren, zo vertelt ze. 'Tenslotte wil je er alles aan hebben gedaan om een ramp in huis te voorkomen, toch?' Omdat Diender het belangrijk vindt dat deze informatie ook toegankelijk is voor andere belangstellenden dan de eigen (gast)ouders, is iedereen van harte welkom om de thema-avond bij te wonen, zo benadrukt ze.

 

Wel is het verstandig om vooraf de belangstelling kenbaar te maken, zodat Tante Vroesh weet met hoeveel mensen er rekening moet worden gehouden. Aanmelden kan hier. De thema-avond is gratis en vindt plaats op 22 februari van 19.30 tot en met 22.00 uur. De koffie en thee staat klaar vanaf 19.15 uur. De locatie zal nog nader worden bepaald en is mede afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Een ieder die zich aanmeldt krijgt hierover nader bericht.

 


Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872