· 

Paaseieren zoeken met 'the pirates of the Cantecleer'

 

KAMPEN – Paaseieren zoeken? Je piratendiploma halen? Kom dan zaterdag 31 maart naar Kinderboerderij Cantecleer. Gastouderbureau Tante Vroesh organiseert hier ook dit jaar weer een feestelijke ochtend paaseieren zoeken. Maar er is meer.

Leerlingen van de Groene Welle organiseren als schoolproject een dagactiviteit genaamd ‘the pirates of the Cantecleer'. Een onderdeel van deze dag is het paaseieren zoeken georganiseerd door Tante Vroesh, die dit al enkele jaren organiseert. Ook dit jaar is er voor elk kind weer een prijs(je).

Groene Welle
De medewerkers van Gastouderbureau Tante Vroesh worden bijgestaan door leerlingen van de Groene Welle, die dit jaar allerlei andere leuke activiteiten organiseren. Hun thema is 'the Pirates of the Cantecleer'. Kinderen kunnen hun piratendiploma halen door mee te doen aan leuke spelletjes, zwaardvechten, het doorlopen van een survivalbaan, knutselen, maar natuurlijk ook met schat zoeken!

Speciale eieren
Er wordt om 10 uur gestart. Ieder kind ontvangt dan een lootje en mag twee paaseieren zoeken. Maar: let op! Er zijn ook een aantal speciale eieren. Is één van de twee door jou gevonden paaseieren zo'n speciaal ei, dan ontvang je een speciale prijs. Kom langs bij Tante Vroesh en ontdek het geheim achter dit speciale ei. Ook is er tussen 10 en 11 uur gratis koffie, thee of ranja voor iedereen.

Het doel van het evenement en van Tante Vroesh is om voor iedereen een leuke activiteit neer te zetten en (opnieuw) kennis te maken met bestaande en nieuwe (gast)ouders. Maar natuurlijk willen we er vooral voor de kinderen een feest van maken. Daarom ook krijgen zij een leuke prijs. Bianca Diender van Tante Vroesh: 'Het team van Tante Vroesh is herkenbaar aan de opvallende naambordjes op hun jas. Trek ons gerust aan ons 'jasje' om met ons in gesprek te gaan, dat vinden wij fijn.'

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872