· 

Vervangende gastouder nodig?

Een gastouder heeft net zo als ieder ander vakantie nodig, wij vinden dit ook heel belangrijk. Als een gastouder goed voor haar zelf zorgt betekend dat zij de beste opvang kan blijven bieden. Daarom bieden wij vervangende opvang aan tijdens de vakanties van de gastouder, maar ook bij ziekte, zwangerschapsverlof e.d.

 

Tante Vroesh biedt je de mogelijkheid om gebruik te maken van een vervangende gastouder.

 

Wil je hier gebruik van maken, vul dan dit formulier in, zodat wij de zoek vraag kunnen doorzetten naar onze gastouders. 

 

Het zoeken en bemiddelen voor een vervangende gastouder is een service van Tante Vroesh. Wij kunnen geen garantie geven, maar gaan wel opzoek naar een gastouder die bij jouw gezin past. De uiteindelijk keuze is aan de ouders of zij gebruik willen maken van het aanbod voor een vervangende gastouder.

 

Wil je meer weten, neem contact met ons op.

 

Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872