· 

12e Tante Vroeshdag 8-9-2018

Twaalfde Tante Vroeshdag op Kinderboerderij Cantecleer

 

KAMPEN – Sinds het begin van haar bestaan organiseert Gastouderbureau Tante Vroesh een 'Tante Vroeshdag' voor kinderen, ouders en gastouders om hen te bedanken voor de prettige samenwerking. 'Omdat wij zonder jullie dit werk niet kunnen doen', stelt Bianca Diender-Schrijer van Tante Vroesh. Tijdens deze dag zijn er tal van activiteiten op Kinderboerderij Cantecleer.

 

'Wat wij zoal doen?' herhaalt Bianca Diender de vraag. 'Heel wat. We willen vooral gezellig samen zijn en elkaar ontmoeten. Voor de kinderen is er volop gelegenheid om cake te versieren, of een rit met de ponykar te maken.' Wie niet van cake houdt, kan ook een appeltaart of pizza bakken 'met al het lekkers wat de kinderboerderij te bieden heeft', of op skelters of fietsjes over het terrein crossen. 'En natuurlijk kunnen de dieren geaaid, verzorgd of bekeken worden, terwijl de ouders genieten van een lekker kopje koffie of thee.'

 

Cadeau voor Hanjo

'Wat hebben we de afgelopen twaalf jaar genoten van de momenten op Kinderboerderij Cantecleer', vertelt Bianca Diender. 'Meerdere keren per jaar waren we bij Hanjo te gast. Niet alleen op onze jaarlijkse Tante Vroeshdag, maar ook tijdens pasen, bij het eieren zoeken.' Ze betreurt het dat aan deze mooie samenwerking nu een einde komt. 'Nu is de tijd aangebroken dat Hanjo met een welverdiend pensioen gaat. Het betekent dat we voor de laatste keer met hem kunnen samenwerken.'

 

Speciaal voor deze gelegenheid heeft ze een 'wild plan' gelanceerd. 'We doen een oproep aan onze ouders en gastouders, maar natuurlijk ook aan ieder ander die Hanjo een warm hart toedraagt, om een donatie te doen voor een mooi afscheidscadeau voor Hanjo.' Dat cadeau wil ze dan graag namens alle mensen die Hanjo een warm hart toedragen op de Tante Vroeshdag op 8 september a.s. om 12.00 uur aan de scheidende beheerder geven. 'Wil je meedoen? Dat kan! Je kunt jouw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer NL39 KNAB 0257 5413 81, op naam van BMS Diender – Schrijer, met als omschrijving 'cadeau Hanjo' en eventueel een opmerking voor Hanjo die wij op de Tante Vroeshdag ook aan hem zullen overhandigen.' Je kan hoor hier klikken voor andere mogelijkheden om te doneren. Mochten mensen suggesties hebben voor een mooi cadeau, dan houdt Bianca zich aanbevolen om dat te vernemen. 'We hopen van jullie allemaal op een kleine bijdrage, zodat we hem extra in het zonnetje kunnen zetten voor alle jaren dat hij zijn kinderboerderij, zijn aandacht, kennis en tijd aan ons allemaal ter beschikking heeft gesteld!'

 

 

De 12e Tante Vroeshdag is zaterdag 8 september 2018, van 10:00 tot 13:00 uur op Kinderboerderij Cantecleer. Uiteraard is deze dag voor iedereen gratis te bezoeken.  

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872