· 

Tante Vroesh 2e van Nederland

Tante Vroesh dik tevreden met erkenning

 

KAMPEN – Twee jaar op rij werd Gastouderbureau Tante Vroesh genomineerd voor 'beste gastouderbureau van Nederland. 'Vorig jaar werden we voor het eerst genomineerd en eindigden we, heel verrassend, als derde van Nederland', zo liet Bianca Diender-Schrijer van het gastouderbureau weten. Afgelopen vrijdag behaalden ze de tweede plaats.

 

Bij Gastouderbureau Tante Vroesh zijn ruim zeventig gastouders in de regio aangesloten. 'We zijn blij verrast met onze tweede plaats', vertelt Diender. 'Een fantastisch resultaat. Inmiddels zijn we het op één na beste gastouderbureau van heel Nederland!'

 

Prachtig cijfer

Ook dit jaar konden mensen een enquête met uiteenlopende vragen over het gastouderbureau invullen en konden ze het ook een alomvattend cijfer geven. Gastouderbureau Tante Vroesh – dat bemiddelt tussen ouders die voor hun kinderen een gastouder zoeken, en de aangesloten gastouders – kreeg vorig jaar een gemiddeld cijfer van 8,8. Dit jaar waarderen (gast)ouders het bureau met een dikke vette 9. 'Een prachtig cijfer. In ieder geval zijn we dit jaar weer een stap dichterbij de eerste plaats gekomen', stelt Diender, die de feedback van de enquête gebruikt om haar dienstverlening nog beter op de wensen van de klant af te stemmen. 'En we hebben met z'n allen een erg gezellige – en ook spannende – dag op de Apenheul gehad.'

 

Een kleine greep uit de reviews:

'Gastouderbureau Tante Vroesh is heel positief en professioneel georganiseerd. Er is aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen, er wordt meegedacht met de ouders, en gastouders worden met zorg aan de vraagouders gekoppeld.'

 

'Ik heb goede ervaring met Tante Vroesh. Ze zijn goed bereikbaar, en wat heel belangrijk is: duidelijk in de communicatie. De mensen die er werken zijn vriendelijk en behulpzaam.'

 

'Heel goed! Super duidelijk en heel vriendelijke mensen die een gezellige sfeer kunnen neerzetten en waar je met al je vragen bij terecht kunt!'

 

'Toegankelijk, warm, hartelijk; ze doen hun best voor je, staan altijd klaar.'

 

 

Voor foto's en volledige uitslag klik hier.


☟Tante Vroesh in de media 😃

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872