· 

Paaseieren zoeken met Tante Vroesh

KAMPEN – Wil jij op de foto met de paashaas? Knuffelen met de dieren op de dierenknuffelweide? Of ‘gewoon’ paaseieren zoeken? Kom dan zaterdag 20 april naar Kinderboerderij Cantecleer. Gastouderbureau Tante Vroesh organiseert ook dit jaar weer een feestelijke ochtend paaseieren zoeken op de kinderboerderij. Maar er is die dag nog veel meer te doen.

 

Het is inmiddels traditie: paaseieren zoeken met Gastouderbureau Tante Vroesh. En vanzelfsprekend zijn er ook dit jaar weer veel leuke prijzen voor de kinderen.

 

Speciale eieren

Er wordt om 10 uur gestart. Ieder kind ontvangt dan een lootje en mag twee paaseieren zoeken. Maar: let op! Er zijn ook een paar heel speciale eieren. Is één van de twee door jou gevonden paaseieren zo'n speciaal ei, dan ontvang je een speciale prijs. Kom langs bij de mensen van Tante Vroesh en ontdek het geheim achter dit speciale ei. Ook is er tussen 10 en 11 uur gratis koffie, thee of ranja voor iedereen.

 

‘Ons doel is om voor iedereen een leuke activiteit neer te zetten en bezoekers (opnieuw) kennis te laten maken met bestaande en nieuwe (gast)ouders’, vertelt Bianca Diender van Tante Vroesh. ‘Maar natuurlijk willen we er vooral voor de kinderen een feest van maken. Daarom ook krijgen zij een leuke prijs.’ Het team van Tante Vroesh is herkenbaar aan de opvallende jasjes. ‘Trek ons gerust aan ons 'jasje' om met ons in gesprek te gaan, dat vinden wij fijn.'

 

Paashaas

Gastouderbureau Tante Vroesh en haar mensen stoppen er iets na elf uur mee en gaan dan langzaamaan naar huis. Maar voor ouders met hun kinderen is het feest nog lang niet ten einde. Anita, de nieuwe beheerder van de Kinderboerderij, helpt de kinderen met het maken van hun eigen lunch. Daarnaast zijn er tot 13.00 uur nog allerlei activiteiten, zodat er op de kinderboerderij weer volop te beleven valt. Wat dacht je van knuffelen met de dieren op de dierenknuffelweide? Of op de foto met de paashaas?

 

Klik hier om je aanwezigheid te bevestigen en extra info over het evenement.


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872