· 

Aanbod Lerenderwijs Kampen


 

Aanbod Lerenderwijs Kampen

 

Net zo als in de eerste lockdown biedt Riekje Rietman voor jullie als (gast)ouders extra ondersteuning. 

We delen graag met jullie haar bericht:

 

En weer zitten kinderen thuis en moet u als (gast)ouder de kind(eren) helpen met het schoolwerk. Net als tijdens de eerste lockdown wil ik graag een vraagbaak/extra ondersteuning zijn voor ouders en kinderen die dat -even- nodig hebben. U mag me bellen met uw vraag/vragen. Kan ik niet opnemen dan kunt u een berichtje inspreken en bel ik u terug. Samen kunnen we dan kijken of ik iets kan doen. Ik ga ervanuit dat een vraag met zo’n twintig minuten te beantwoorden moet zijn. Er zijn geen kosten aan verbonden!

 

Wilt u meer informatie over wie ik ben en wat ik doe kijk dan even op www.lerenderwijskampen.nl

 

 

Help en steun elkaar.

 

Download
Flyer Lerenderwijs kampen
Flyer Lerenderwijs Kampen.jpg
JPEG-bestand 219.3 KB

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872