· 

BSO in Zalk gaat starten

Ivonne v.d. Stouwe en Bianca Diender - Schrijer zijn in juli 2019  vanuit   hart voor het dorp en de samenleving bezig geweest  met het initiatief om een BSO te realiseren in Zalk. Wij zijn heel blij dat Iris Opvang  vanaf 1 maart gaat starten met BSO Oranje (naam en de kernwaarden zijn bedacht door Ivonne).

 

Een deel uit het artikel:

"De bso van IRIS Opvang is de eerste en tot nu toe enige in het dorp Zalk. ‘Het initiatief komt van Gastouderbureau Tante Vroesh. Zij hadden een goed plan liggen en IRIS Opvang is aangehaakt om het mogelijk te maken. De bso is gerealiseerd om in de behoefte van ouders te voorzien. De Oranjeschool heeft tachtig leerlingen, waarvan een deel van de ouders na schooltijd werkt of andere verplichtingen heeft en dus graag een beroep doet op opvang."

 

Voor het volledige artikel in @brugmedia klik hier.

 

Wij wensen BSO Oranje (Iris Opvang) veel BSO kinderen toe en heel veel plezier en succes.

 

Leuke info 😀: Ivonne is gestopt als gastouder en vanaf 1-1-2021 in dienst bij Tante Vroesh als medewerker die Bianca ondersteunt bij de administratieve werkzaamheden die horen bij het inschrijven van gastouders in het Landelijk Register Kinderopvang, Persoonsregister Kinderopvang en de opvangapp.nl 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872