· 

Paas tas met knutsel en lotnummer (uitreiking)

Helaas gaat het eieren zoeken ook dit jaar weer niet door. Wat hadden we graag op de kinderboerderij de eieren verstopt voor de kinderen, waarmee ze dan een leuk prijsje konden verdienen, als ze het ei inleverden. Vooral de jacht naar de gekleurde eieren was altijd erg spannend….en dan die blije snoetjes van de kinderen als ze iets gewonnen hadden met het zoeken. Het maakt hen niet uit dat er voor iedereen een cadeautje is...het zoeken en een beloning krijgen, dat vinden ze gewoon fantastisch!

Om de Pasen niet ongemerkt voorbij te laten gaan hebben we iets anders bedacht wat je zelf thuis kan doen met de kinderen.

Pasen vieren we ieder op onze eigen manier, de een ziet het als een tijd van gezelligheid en activiteiten, de ander ziet het ook als een feest van herdenken. Daarin respecteren we iedereen en we hopen dat we met dit boekje voor iedereen wat leuks hebben kunnen bedenken.

Voor alle activiteiten geldt nog steeds maak foto’s en deel deze op social media of via de mail/whatsapp met #tantevroeshfeestmee Win jij hiermee een leuke prijs?

We hopen dat je dit een leuke attentie vindt om samen met de kinderen te doen. Want wat is er nou leuker om met deze dagen als gezin lekker actief bezig te zijn?

We wensen jullie fijne Paasdagen toe en geniet van elkaar!


Activiteitencommissie Tante Vroesh,
Bianca Diender - Schrijer, Bianca Fix, Natasja Kanis en Janet Boomsma

De winnende nummers

 

Heb je een prijs gewonnen, whatsapp ons de foto en je adres.

Dan kunnen we een afspraak maken voor de ophalen of brengen prijs.

 

Hou onze website en social media goed in de gaten

maandag 29 maart hebben we online paaseieren zoeken.

 

Uitslag live op 3-4-2021 om 10:00 uur.


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872