· 

Workshop Gezonde Start

We mogen weer de workshop de gezonde start geven! 

Meer dan 2/3 v.d. gastouders van Tante Vroesh heeft deze met veel plezier gevolgd.

 

Wanneer:

1e avond is op maandag 27 juni van 19:00 uur - 21:30 uur

2e avond is op maandag 4 juli  van 19:00 uur - 21:30 uur

Coach gezonde start is Geri-Anne Slim

 

Meld je hier aan.

 

Deze workshop is bedoeld voor gastouder die een contract hebben met Tante Vroesh, heb je deze nog niet vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Waarom deze workshop? 

Je hoort zoveel over gezondheid, wat je wel en juist niet moet eten? Door de bomen zie je soms het bos niet meer. Wat is nu een gezonde levensstijl? Hoe geef je kinderen een gezonde start? En wat houdt dat dat in?

 

Nou, daarvoor is deze hele mooie training in het leven geroepen: 'de Gezonde Start'. De overheid investeert en stimuleert om de gehele kinderopvang, dus ook in jou als gastouder, bewust te maken welke rol wij als mede opvoeders hebben een goede gezonde ontwikkeling van het kind. Wij van tante Vroesh vinden het ook heel belangrijk om dit uit te dragen. We willen toch allemaal het beste voor elk kind :) 

 

We gaan het met elkaar hebben over voeding, bewegen, slapen, omgaan met multimedia en tv, activiteiten die je kunt doen met je opvang kinderen, gewicht, seksualiteit, wat is gezond opvoeden en veiligheid. Maar we gaan het ook hebben over interactie met ouders, hoe maak je ouders bewust. Al met al, een super leerzame training.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872