· 

Workshop (voor)lezen met kleine kinderen

KAMPEN – 

Op woensdagavond 9 oktober wordt tijdens de Kinderboekenweek ‘Reis Mee!’ in de Bibliotheek Kampen een workshop aangeboden aan ouders, gastouders, grootouders, pedagogische medewerkers en voor iedereen die graag wil weten hoe ze (voor) kunnen lezen met kleine kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar.

 

Deze workshop is een initiatief van Berdien Westerink (abwesterink) van Het Leesdoek en Bianca Diender - Schrijer van Gastouderbureau Tante Vroesh. Zij hebben elkaar regelmatig ontmoet tijdens beurzen en kwaliteitsdagen voor kinderopvang. Beiden weten hoe belangrijk en leuk (voor)lezen is voor kinderen en daarom bieden zij in samenwerking met de Bibliotheek Kampen deze workshop aan.

 

Tijdens de workshop kom je meer te weten waarom lezen zo belangrijk is en hoe je aan de slag kan gaan met (voor)lezen. Dat kan op heel veel leuke en bijzondere manieren. Berdien vertelt over het belang van lezen en een leeshoek. Ze laat je zien hoe je Het Leesdoek kan inzetten bij de voorleesmomentjes. De Bibliotheek Kampen neemt je mee op reis met een interactieve wandeling door de bibliotheek, waarbij ze meer vertellen over het thema van de kinderboekenweek, de Top 10 van prentenboeken en de vele activiteiten die ze (veelal gratis) aanbieden. Renee Bouwman van Uitgeverij Poppy is aanwezig en laat je graag haar prentenboek Koekediefje zien.

 

Reis je mee?

 

Workshop (voor)lezen met kleine kinderen

Datum: woensdag 9 oktober

Locatie: De Bibliotheek Kampen, Oudestraat 216, 8261 CA Kampen

Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur

Er zijn geen deelnamekosten verbonden aan deze avond en er is gratis koffie en thee

 

Meld je vooraf aan, zodat wij weten dat jij komt! Ook ontvang je dan na afloop alle informatie van de avond en leuke tips. Check ook onze Facebookpagina’s van Bibliotheek Kampen en gastouderbureau Tante Vroesh.

 

Deze avond wordt aangeboden door de Bibliotheek Kampen, Gastouderbureau Tante Vroesh en Berdien Westerink (abwesterink) - Het Leesdoek.

 

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872