· 

Aanbieding Speeltuin de Speelpoort


De leukste speeltuin van Kampen en omgeving

 

Speeltuin de Speelpoort is een gezellige buitenspeeltuin met leuke en uitdagende speeltoestellen voor jong en oud. In totaal zijn er 30 speeltoestellen aanwezig voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen. De speeltuin is geopend van april tot en met de herfstvakantie. Gedurende de openingstijden van de Speelpoort is er altijd een toezichthouder aanwezig.

 

Laat de speelpoort nu een mooie tijdelijke aanbieding hebben voor ouders en gastouder.

 

Geschiedenis

 

Dit jaar bestaat de speeltuin 70 jaar! In 1951 is speeltuin Zuid opgericht door Kampenaren. Aanleiding van de komst van de speeltuin was de sociale woningbouw begin jaren 50. Het was een kinderrijke buurt. De speeltuin begon op een kleine locatie naast het oude HBS gebouw en is later verhuisd naar de huidige locatie. 

 

Door de enorme groei van kinderen uit Kampen en omstreken was de naam speeltuin Zuid niet meer passend en is de naam omgedoopt naar speeltuin de Speelpoort. De naam is een knipoog naar de stadspoorten van Kampen die van oudsher veiligheid boden aan iedereen die daar binnen was. Die veiligheid biedt de Speelpoort ook. Kinderen kunnen veilig komen spelen binnen de poorten van de speeltuin.

 

Lid worden

 

In 2021 hadden meerdere BSO’s een jaarabonnement afgesloten. Daarnaast hadden ook 190 gezinnen een jaarabonnement afgesloten en waren er nog ruim 5.000 bezoekende kinderen.

Hellen Breet met Hellen4kids heeft als gastouder ook al jaren een abonnement bij ons afgesloten en komt ook zeer regelmatig is de Speelpoort.

 

Wil je als gastouder ook een jaarabonnement afsluiten, stuur dan even een mail naar facturatie@despeelpoort.nl . Het tarief voor een jaarabonnement voor 2022 is € 70 en hierbij ontvang je dan € 20 aan strippenkaarten waarmee je ijsjes, ranja, koffie etc kan verzilveren.

Mocht je nou voor 1 mei 2022 lid worden, dan bieden wij € 25 aan strippenkaarten aan.

 

Wil je als gezin lid worden van de Speelpoort, ga dan naar onze website: https://www.despeelpoort.nl 

en meld je aan. Mocht de inschrijving voor 1 mei plaatsvinden, dan bieden we je een strippenkaart aan van € 2,50.

 

Verhuur

 

De speeltuin is een populaire plek voor kinderfeestjes, verjaardagsfeestjes, familiereünies, schoolreisje of welk gezellig feestje dan ook. De speeltuin is er voor iedereen. Het is mogelijk om de speeltuin af te huren. Ga dan ook weer naar onze site en onder het kopje “Verhuur” is het mogelijk om een reservering te plaatsen.

 

Wij hopen dat we velen van jullie in onze speeltuin welkom mogen heten en dat vooral de kinderen een fijne dag mogen beleven.

 

Wil je niet lid worden, maar draag je de speeltuin wel een warm hart toe? Dan is het ook mogelijk om voor € 10 donateur te worden.

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de Speelpoort

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872