Een thuis voor gastouders

Als gastouder doe je niets liever dan met kinderen werken. Tegelijkertijd heb je een eigen bedrijf. Dit betekent dat je van alles moet regelen, en dat is soms best lastig. Gastouderbureau Tante Vroesh biedt ondersteuning, zodat je zelfverzekerd zelfstandige kunt zijn.

 

Gastouderbureau Kampen, IJsselmuiden, Genemuiden, Zwolle, Hattemerbroek en Oldebroek

Tante Vroesh beschikt over een netwerk van meer dan zeventig gastouders: ondernemende professionals met liefde voor hun vak. Ben je gastouder bij ons, dan gaan we voor je op zoek naar kinderen die je kunt opvangen. Ook verzorgen we je administratie en geven we advies. Maar bovenal bieden we je de vrijheid om eigen keuzes te maken. Je bent immers niet voor niets zelfstandig ondernemer. 

  • Vrijheid: zelf bepalen welke kinderen je opvangt. 
  • Respect: ruimte voor elkaars wensen en ideeën. 
  • Open: weten wat je van elkaar verwacht. 
  • Eerlijk: duidelijk zijn over wat je van iets vindt.
  • Sociaal: aandacht voor ouder en kind. 
  • Huiselijk: een vertrouwde, veilige plek. 

Wil jij gastouder worden?

Voor je inschrijving als gastouder werkt Tante Vroesh samen met 

De Gastoudercentrale, een onafhankelijke serviceorganisatie met - heel belangrijk - een online marktplaats waar ouders en gastouders elkaar kunnen vinden.

 

Klik hieronder om naar het inschrijfformulier te gaan. Na het invullen van je gegevens ontvang je een e-mail met een login voor Opvangapp. Daar kun je Tante Vroesh uitkiezen als begeleidend gastouderbureau. Tante Vroesh controleert je inschrijving en neemt je verzoek tot plaatsing op de gastoudermarktplaats in behandeling. Daarna ben je al vindbaar voor ouders!


Hier vind je je administratie

Voor de belastingdienst is het belangrijk dat je gegevens kloppen. Houd daarom je online administratie goed bij. Bij Tante Vroesh aangesloten gastouders kunnen hieronder inloggen op hun persoonlijke pagina!


Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872