· 

Gezonde strijd...uh start?

Veel ouders zullen het volgende plaatje herkennen. 

Je hebt als ouder iets gelezen wat goed voor je kindje is. En hup, vol goede moed ga je aan de slag en wil je deze nieuwe stap introduceren bij jouw kindje. Maar die kleine is het daar HELEMAAL NIET mee eens… en dan?

 

Zo ging ik op een gegeven moment vol goede moed bezig met de groentehapjes voor onze dochter. Vervolgens was zij daar zo ontzettend “blij” mee, dat vervolgens de groentehap tegen de muur geplakt zat… 

 

Herken jij dit? Of heb je een andere uitdaging waar jij als ouder tegenaan loopt?

Daar hebben wij een oplossing voor!

Namelijk de training Gezonde Start. En dat houdt uiteraard niet alleen in Gezonde Voeding, want dan zou die training wel deze naam hebben gekregen. Het is echt gericht op de gezonde start die jij je kindje kan geven. Dus denk hierbij aan voeding, beweging, slaap, emotionele ontwikkeling. Dus eigenlijk alles wat bijdraagt aan een gezonde start voor jouw kindje.

 

Om eens te inventariseren welke uitdagingen jullie als ouders tegenkomen, zouden wij jullie willen vragen om onder dit bericht te reageren met jullie probleem.

Waar loop jij als ouder tegenaan?

Is dat voeding, drinken, of bijvoorbeeld bewegen, slapen? Verzin het!

Wij horen het graag!

En wie weet zien wij jou de volgende keer wel bij de training als deze weer voor ouders aangeboden wordt.

 

In juni geven wij deze training weer aan de gastouders, zodat zij jullie kunnen ondersteunen hierbij. Heeft jouw gastouder deze training al gevolgd? Vraag haar dan vooral om tips en tricks voor bij jou thuis!

 

Wil je meer lezen over de Gezonde Start, dat kan, klik dan hier!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872