Een thuis voor ouders

Na je zwangerschap komt de eerste werkdag steeds dichterbij, net als de dag waarop je je kind voor het eerst naar de opvang brengt. En ook al schuif je dat moment het liefst nog even voor je uit, het wordt nu toch echt tijd om op zoek te gaan naar een plek waar je kind zich thuis voelt. 

 

Gastouder Kampen, Zwolle en Dronten

Het bestand van gastouderbureau Tante Vroesh telt ruim zeventig gastouders in  Kampen, IJsselmuiden, Genemuiden, Zwolle, Hattemerbroek en Oldebroek. Welke gastouder bij jouw wensen past? Dat zoeken we graag voor je uit. Voor wie je uiteindelijk kiest, bepaal je zelf. Want we vinden het belangrijk dat je met een gerust hart naar je werk kunt gaan. 

  • Vrijheid: zelf bepalen welke gastouder je kiest.
  • Respect: ruimte voor elkaars wensen en ideeën. 
  • Open: weten wat je van elkaar verwacht. 
  • Eerlijk: duidelijk zijn over wat je van iets vindt.
  • Sociaal: aandacht voor jou en je kind.
  • Huiselijk: een vertrouwde, veilige plek.

Gastouder gezocht

Wordt het tijd om op zoek te gaan naar een geschikte gastouder? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het inschrijfformulier in met je naam, telefoonummer en/of e-mail adres, dan nemen we binnenkort contact met je op. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Hier vind je je administratie

Voor gastouderopvang kom je in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Hierdoor zijn de daadwerkelijke kosten vele malen lager. Voor de belastingdienst is het belangrijk dat je gegevens kloppen. Houd daarom je online administratie goed bij. Bij Tante Vroesh aangesloten ouders kunnen hieronder inloggen op hun persoonlijke pagina!


Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872