Hoe werkt het?

Je zoekt een gastouder. Iemand die jouw wensen begrijpt. En die jouw kind een veilig thuis biedt als je aan het werk bent. Maar waar vind je zo’n gastouder? Tante Vroesh gaat voor je op zoek. Hoe dat precies in zijn werk gaat?  

 

Stap 1: jouw wensen

De zoektocht naar een geschikte gastouder begint met het invullen van het inschrijfformulier. Waar woon je precies? Op welke dagen heb je opvang nodig? En wat vind je belangrijk? Hebben we vragen, dan nemen we contact met je op. 

 

Stap 2: gastouder zoeken

Aan de hand van jouw wensen gaan we op zoek naar een passend gezin. Ons bestand telt ruim zeventig gastouders in Kampen, Zwolle, Zalk, Wezep en Oldebroek maar ook buiten ons netwerk kijken we rond. Zien we een match, dan maken we een afspraak om de mogelijkheden door te nemen. 

 

Stap 3: kennismaken

Heb je een goed gevoel bij een of meerdere gastouders? Dan volgen er kennismakingsgesprekken. We begrijpen dat je je belangrijkste bezit niet zomaar ergens achterlaat. Daarom bepaal je uiteindelijk zelf welke gastouder je kiest. 

 

Stap 4: contract tekenen

Is er een match, dan komen we bij elkaar voor een koppelingsgesprek. We maken duidelijke afspraken en tekenen de contacten. Het begin van een mooie samenwerking!

 

Wil je in een gesprek meer weten over hoe het allemaal werkt? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872