Waarom gastouderopvang?

Kies je voor een kinderdagverblijf of ga je voor een gastouder? Krijg je een kindje, dan heb je hier vast al over nagedacht. Tante Vroesh adviseert gastouderopvang. Dat klinkt logisch, maar we geven dat advies natuurlijk niet zomaar. Gastouderopvang biedt namelijk meerdere voordelen:

 

 • Flexibele dagen en tijden
  Je bepaalt zelf wanneer je jouw kindje wegbrengt. Tot een maand en soms zelfs een week van tevoren kun je de gewenste opvangdagen doorgeven. Ook weekend-, avond- en nachtopvang behoren tot de mogelijkheden.
 • Betalen naar wat je afneemt
  Omdat gastouderopvang flexibel is, wisselen de uren die je afneemt. Het mooie is dat je alleen betaalt voor de opvangdagen die je bij de gastouder hebt vastgelegd. Zijn je kinderen in de vakantie thuis, dan betaal je dus niets. 
 • Lage tarieven
  De opvang is kleinschalig, waardoor de kosten relatief laag zijn.
 • Vertrouwde, veilige plek
  Bij Tante Vroesh krijg je alle vrijheid om een gastouder te kiezen waarbij je je goed voelt. Zo weet je zeker dat je kind op een vertrouwde, veilige plek wordt opgevangen. 

Klik hier voor een overzicht waar een gastouder minimaal aan dient te voldoen en gastouders die met Tante Vroesh samenwerken voldoen hier ook aan.

 

Wil je in een gesprek meer weten over gastouderopvang? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Gastouderbureau Tante Vroesh

Kerkstraat 4, 8261 BC  Kampen

KvK 05082074

 

E    info@tantevroesh.nl

T    038 85 11 872